vrijdag 27 december 2013

Bericht voor donateurs: voortgang van het project.

Beste sympathisanten en donateurs,
allereerst willen we U laten weten dat het werk in Nepal goed verloopt. Er zijn dit jaar weer 13 nieuwe studenten gestart aan de Homeopathic Health Assistance opleiding. Ook de polikliniek groeit nog steeds, en er zijn telkens weer gemotiveerde Europese artsen die vrijwillig in het project willen werken voor een maand of langer.
In de administratie van het project gaat in Europa per 1 januari 2014 wel het een en ander veranderen: De Stichting Homeopathie Nederland is opgeheven en zoals in de statuten was opgenomen zijn de tegoeden gedeeltelijk naar Nepal overgemaakt, voor de betaling van de lopende kosten van dit schooljaar, en de rest van het tegoed is overgemaakt naar de Bhaktapur International Homeopathic Clinic e.V. in Keulen, Duitsland. Deze Duitse Stichting heeft exact hetzelfde doel als de Nederlands Stichting en tijdens de internationale meeting in Berlijn is besloten de financien te centraliseren in een land. Er is gekozen voor Duitsland omdat daar een groep jonge en gemotiveerde artsen de taken goed kan verdelen, en ook omdat de nieuwe regels voor ANBI stichtingen Nederland in 2014 ingrijpend wijzigen en dat zou weer veel extra administratief werk en kosten met zich meebrengen.
Natuurlijk zijn we heel blij als U wil bijdragen aan dit mooie project. De naam en bankgegevens staan hieronder vermeld.
We wensen U namens alle mensen in Nederland , Europa en Nepal,  die bij dit project betrokken zijn, weer een mooi jaar toe, met veel positieve energie, inspiratie en betrokkenheid!
Heel hartelijke groet van Resie Moonen.

De gegevens van de Duitse Stichting zijn als volgt:

Bhaktapur International Homeopathic Clinic e.V. (BIHC), te Köln
IBAN: DE81 3705 0299 0330 0004 24
BIC/ SWIFT: COKS DE 33